Lomahuoneistot Vuokatti 4+2 henkeä

Lomahuoneistot Vuokatti 4+2 henkeä

Hae majoitusta

Esikko, Kielo ja Vuokko

Esikko ja Kielo ovat pohjaratkaisultaan samanlaisia. Huoneistot ovat toistensa peilikuvia. Ne sijaitsevat lähellä Nuasjärven rantaa. Rantaan on 200 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja  suksienhuoltohuone on viereisessä rakennuksessa (Vaarapolku 1).

Varustelu: 66 m2, 2 makuuhuonetta, 4 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

Vuokko on kahdessa kerroksessa, ja se sijaitsee lähellä Nuasjärven rantaa. Rantaan on 250 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja suksienhuoltohuone on samassa rakennuksessa.

Varustelu: 70 m2, 2 makuuhuonetta, 4 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

Lisätietoja

Loppusiivous ei kuulu huoneiston hintaan. Lisähinta on 70 €. Vuokraamme liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan 12 € / hlö (17 € / hlö pedattuina). Lemmikit ovat sallittuja, mutta perimme niistä lisämaksun 50 € / varaus (max. 2 lemmikkiä / mökki).

Pohjapiirrokset

    Esikko ja Kielo                                                                                                        Vuokko     

                             Vuokko Fin V2

Galleria

Esikko ja Kielo

Vuokko