Lomahuoneistot Vuokatti 4+2 henkeä

Lomahuoneistot Vuokatti 4+2 henkeä

Hae majoitusta

Esikko, Kielo ja Vuokko

Esikko ja Kielo ovat pohjaratkaisultaan samanlaisia. Huoneistot ovat toistensa peilikuvia. Ne sijaitsevat lähellä Nuasjärven rantaa. Rantaan on 200 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja suksienhuoltohuone on viereisessä rakennuksessa (Vaarapolku 1).

Varustelu: 66 m2, 2 makuuhuonetta, 4 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

Vuokko on kahdessa kerroksessa, ja se sijaitsee lähellä Nuasjärven rantaa. Rantaan on 250 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja suksienhuoltohuone on samassa rakennuksessa.

Varustelu: 70 m2, 2 makuuhuonetta, 4 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

 

Lisätietoja

Loppusiivous ei kuulu huoneistojen hintaan, lisähinta on 70 €.

Vuokraamme liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan 12 €/hlö (17 €/hlö pedattuina).

Lemmikkilisä on 70 €/varaus (max. 2 lemmikkiä).

 

Galleria

Esikko ja Kielo

Vuokko

 

Varauskalenteri