Lomahuoneistot Vuokatti 6+2 henkeä

Lomahuoneistot Vuokatti 6+2 henkeä

Hae majoitusta

Leinikki, Apila ja Virna

Leinikki on kaksikerroksinen, tilava lomahuoneisto ja se sijaitsee lähellä Nuasjärven rantaa. Rantaan on 250 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja suksienhuoltohuone on samassa rakennuksessa.

Varustelu: 100 m2, 3 makuuhuonetta, 6 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

Apila ja Virna ovat pohjaratkaisultaan samanlaisia. Huoneistot ovat toistensa peilikuvia. Rantaan on 100 metriä, missä on vene ja laituri. Vuokatin ladut kulkevat aivan vierestä ja suksienhuoltohuone on viereisessä rakennuksessa (Vaarapolku 1).

Varustelu: 80 m2 + parvi 30 m2, 2 makuuhuonetta, 6 + 2 vuodepaikkaa, jääkaappi/pakastin, sähköhella, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sähkösauna, taulu-tv, DVD, langaton laajakaista, takka, polttopuut ja grillikatos.

 

Lisätietoja

Loppusiivous ei kuulu huoneistojen hintaan. Lisähinta on Leinikissä 90 €, Apilassa ja Virnassa 70 €.

Vuokraamme liinavaatteet ja pyyhkeet lisähintaan 12 €/hlö (17 €/hlö pedattuina).

Lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä huoneistoissa, joten ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on lemmikki. Lemmikkilisä on 50 €/varaus (max. 2 lemmikkiä).

 

Galleria

Leinikki

Apila ja Virna

Varauskalenteri

Kahden makuuhuoneen huoneisto + parvi (6 + 2)

Leinikki (6 + 2)